Teksten

Wil je blogs die je klanten met veel plezier lezen en nieuwsgierig maken naar meer? Teksten op je website waarmee bezoekers in één oogopslag zien wat je meerwaarde is? Of brieven en e-mails die je klanten snel begrijpen? Als tekstschrijver en contentspecialist zorg ik al meer dan vijftien jaar voor krachtige en duidelijke teksten.


Bloggen

Je besteedt je tijd het liefst aan het helpen en adviseren van je klanten. Het bloggen over nieuwe ideeën en behaalde resultaten vind je ook leuk. Maar eigenlijk kom je daar te weinig aan toe. Bovendien is schrijven niet je vak. Dat is geen probleem. Je kunt het bloggen uitbesteden. Ik schrijf je blogs met veel plezier voor je. En dat mag inhoudelijk best de diepte ingaan. Graag zelfs.


Contentspecialist

Een nieuw idee. Een geslaagde opdracht. Een inspirerend inzicht. Je wilt je netwerk graag op de hoogte houden van ontwikkelingen rond jouw organisatie. Via een blog, je website, een nieuwsbrief of social media. Een contentspecialist helpt je daarbij. 


B1 – begrijpelijke taal

Teksten gericht op taalniveau B1 zijn vooral belangrijk als je schrijft voor een grote algemene doelgroep. Overheden, banken en verzekeraars schrijven vaak zulke teksten. Woningcorporaties ook. En als je in de zorg werkt, wil je ook graag dat patiënten je website en folders begrijpen.