Houd uw netwerk op de hoogte!

By | 28 oktober, 2014

Een nieuw idee. Een geslaagde opdracht. Een verrassend inzicht. U wilt uw netwerk graag op de hoogte houden van ontwikkelingen rond uw organisatie. Via een blog of nieuwsrubriek op uw eigen website, via een nieuwsbrief, via LinkedIn of via een ander digitaal kanaal.

Bloggen? Zorg voor continuïteit

In de praktijk blijkt dat veel organisaties vergeten de nieuwsrubriek op hun website bij te houden. Of dat de nieuwsbrief steeds minder vaak verschijnt. Ook op social media lopen veel organisaties achter de feiten van anderen aan. Dat is jammer, want juist voor online contact is continuïteit erg belangrijk.

Krachtige en heldere artikelen

Al meer dan tien jaar help ik organisaties met hun blogs, nieuwsbrieven en andere vormen van digitale communicatie. Deze organisaties zijn hierdoor verzekerd van krachtige teksten waarvan de inhoud staat als een huis. Bovendien is hun online communicatie minder afhankelijk geworden van de toevallige vrije tijd binnen hun onderneming.

Bij uw doelgroep op het scherm

Daarnaast zoek ik samen met mijn opdrachtgevers naar het juiste platform. Want waarom wachten totdat uw potentiële klanten naar uw website komen? U kunt ze misschien beter met uw blogs en nieuwsberichten zelf opzoeken, bijvoorbeeld via discussiegroepen op LinkedIn of andere populaire weblogs op uw vakgebied.

Een werkwijze die bij u past

Niet iedere ondernemer is hetzelfde, daarom pas ik mijn werkwijze altijd aan. U schrijft bijvoorbeeld een aantal kernzinnen op papier. Of we spreken elkaar kort door de telefoon. Ik maak er een krachtig verhaal van. In één of twee correctieronden brengen we daarna samen de juiste accenten aan. Als zzp’er ben ik flexibel, vertel me dus gerust wat uw wensen zijn.

***

***